Despre mine

Cine sunt eu, Miruna Szilvasy!

În urmă cu 8 ani am început formarea în psihoterapie, am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației Brașov în cadrul Universității Transilvania Brașov și Masterul de Psihoterapie Neuro Lingvistică, fomare organizată de Asociația NLP Professional. Am obținut atestarea din partea Colegiului Psihologilor din România (COPSI) pentru următoarea specializare: psihoterapeut Neuro Lingvist. În 2018 finalizez și formarea in Sandplay Integrativ, formare organizată de Asociația Română pentru Terapia prin Jocul cu Nisip (ARTJN) – furnizor de servicii psihologice și furnizor de formare profesională avizat de COPSI și afiliat la Association for Sandplay Therapy, SUA. Sunt formator și manager de proiect acreditat de ANC.

 

În cabinetul meu ofer clienților mei prezență cu toate simțurile deschise, timp și întrebări potrivite pentru a-și găsi resurse și soluții. În pregătirea și formarea mea ca psihoterapeut rolul cel mai important l-au avut cei din jurul meu, care cu fiecare “buton” apăsat mi-au dat o nouă temă care voia să fie băgată în seamă. Astfel, am început să observ și să lucrez cu lucrurile care îmi făceau zilele mai puțin fericite.

Din toamna anului 2016 am început să moderez un grup de suport pentru părinți. Am pornit aceste întâlniri pentru că mi-am dat seama că noi părinții avem nevoie sa fim ascultați, să auzim că ceea ce facem sau ceea ce fac copiii noștri se întâlnește și “la alții”. Ceea ce cred ca definește foarte bine acest grup este: “sunt prezentă pentru tine, te ascult, te înțeleg și mă bucur că sunt aici!”.

Personal, împreună cu Bogdan, avem 2 copii, Ana și Carol și un câine, Black. Reușesc să fiu prezentă în diferitele roluri pe care le joc în fiecare zi, pentru că am tot timpul în cap mesajul pe care îl transmit însoțitorii de zbor când decolează avionul: “în caz de necesitate, vă rugăm să vă puneți masca de oxigen întâi dumneavoastră și apoi să îi ajutați pe cei de lângă dumneavoastră”. Și da, mai întâi am grijă de mine, citesc, fac sport, practic SunDo, ies cu pietenii, ascult muzică, merg la teatru, îmi iau timp pentru mine.

Despre personal

Dacă îți dorești să afli mai multe despre pregătirea mea profesională, despre cum îți pot fi alături în noile descoperiri sau schimbări...